Hallands Trädgårdsförening

— Hallands Trädgårdsförening

Facebook

NÅGRA PLATSER KVAR!Vill du följa med på vår resa till Malmö Garden Show 4 juni, så mejla till info@hallandstradgardsforening.se eller ring 0702-33 87 75 senast 30 maj. Information om resan här: hallandstradgardsforening.se/events/event/tradgardsresa-till-malmo-garden-show/Till dess kanske du vill förkovra dig om syrener här: gronatrender.se/vaxtportratt-bondsyrener-och-adelsyrener/?utm_source=rule&utm_medium=email&utm_ca... ... See MoreSee Less
View on Facebook
Tack för ikväll Anette och alla ni som kom!Så roligt, men inte förvånande, att vi blev så många när Anette Nilsson från Boäng berättade om sin fantastiska potager och gav många odlingstips till sköna bilder.Själv blev jag så inspirerad att jag sådde sallad och kokade aroniasylt när jag kom hem. Det var välkommet efter denna ruskiga dag. Här hittar du Anette: linktr.ee/Boaeng?fbclid=IwAR1gRaQh22p9ROwHmrtFIXBrycL9HvE7AOny3iMQjUjKtMVBFE_34uNqP2sOch här är hennes såkalender: daylily-potager.blogspot.com/2017/02/sakalender.htmlFörra året kom Anette Nilsson och Monica Norrby ut med praktverket "Den blomstrande köksträdgården - potager på svenska", vilken fått fantastiska recensioner och nu tryckts i en tredje upplaga! Här är en film från Anettes köksträdgård: www.youtube.com/watch?v=mBgM7fK1j9g🥕 Lycka till med din blomstrande köksträdgård! 🌻 ... See MoreSee Less
View on Facebook