Hallands Trädgårdsförening

— Hallands Trädgårdsförening

Facebook

Apropå Nordgen - vill du bli en av genbankens "medborgarforskare"? Det innebär att du får åtta unika bönsorter från genbankens samlingar. De ska du odla i sommar. Resultat redvisas sedan till Nordgen. Medborgarforskningen ingår i ett större EU-projekt som handlar just om bönor. Det syftar till att få mer kunskap om de gamla sorterna men också att få oss att äta mindre kött och mer bönor. Häng på! tycker jag. www.nordgen.org/nyheter/ ... See MoreSee Less
View on Facebook
Man har hittat fossila rosor som är 12-15 miljoner år. Man målade rosor i taket för att det som sades där stannade också där. Vi fick också lära oss när det är en gammal ros o när det är en modern ros. Krister Cedergren gick igenom många rosors härdighet, doft, blomning, storlek och mycket mer. Ett fantastiskt föredrag 🌹. Tack Krister! ... See MoreSee Less
View on Facebook