Årsmötet

Under en härlig vårsol och trotsande kyliga vindar samlades söndag den 25 april ca 30 medlemmar utomhus på Hallandsgården för att på ett säkert sätt genomföra årsmöte. Efter att raskt ha avverkat dagordningen avtackades föreningens avgående ordförande Vivian Tisting med en fin blombukett.

Nedan följer en hälsning från henne:

Jag vill nu tacka för en fantastisk tid i Hallands trädgårdsförening som styrelseledamot.

Jag har varit ordförande sen 2011 och innan dess ledamot i 6 år, så jag har varit med om många som bytts ut och på så vis fått många nya vänner för livet. Är även oerhört tacksam över det goda bemötandet och förtroendet ni givit mig, utan er hade vi inte kunnat utveckla och göra föreningen till vad den är idag.

Jag är så glad att få vara en del av Hallands Trädgårdsförening så jag kommer aldrig att sluta engagera mig i föreningen, talade just med min vän Karin på årsmötet som fyller 100 år nu i april, hon har varit medlem sen länge och inspirerade mig från början då jag blev ny medlem.

Pioner och rosor kommer snart och jag fick det i en fantastisk bukett och tackar er alla och hoppas att ni får en härlig sommar och så möts vi snart i trädgårdarna igen.

Vivian Tisting