Hallands Trädgårdsförening

— Hallands Trädgårdsförening

Trädgårdscafé Vegetativ förökning – gör dina egna plantor

OBS! Missade du detta föredrag eller vill se det igen så har Svensk Trädgård lagt ut det på sin hemsida och finns att se under medlemsinloggning fram till den 31 maj.

Ett digitalt föredrag anordnat av Svensk Trädgård den 15 mars 2023 kl 18:00. Lokal: Karl XI serviceboende, stora samlingslokalen. Endast för medlemmar.

Trädgårdsjournalisten Eva Rönnblom föreläser om hur vi kan föröka träd, buskar, perenner, krukväxter och lök – och knölväxter genom att ta sticklingar, rotskott, dela, göra avläggningar, ta sidolökar och sidoknölar från moderplantan.

Hon lär ut vilka delar av växten du kan använda som förökningsmaterial. Ett bra och billigt sätt att få många friska plantor av favoritväxten.

Föreningen bjuder på fika och efter föredraget finns det tid att utbyta erfarenheter på temat för den som vill. Kom gärna i god tid då föredraget börjar kl 18.00.

Föredraget är helt kostnadsfritt och bara för medlemmar. För att veta hur många som vill ha fika behöver du anmäla dig till info@hallandstradgardsforening.se eller ringa/smsa 0706 – 186008 Birgitta Cronvall SENAST den 10 mars.