Hallands Trädgårdsförening

— Hallands Trädgårdsförening

Studiebesök på Fungigården

Torsdagen den 4/5 kl 18.00, Fungigården, Harplinge

Fungigården AB ägs av Ulrika och Henrik Eriksson. De kommer att ge oss en
inblick i deras KRAV-godkända odling av ”Ostronskivling”. Vi kommer att få ett smakprov av denna populära matsvamp och det finns också möjlighet att inhandla ostronskivling i deras trevliga gårdsbutik.

Max 35 personer. Endast för medlemmar.
Anmälan görs senast den 2 maj till info@hallandstradgardsforening.se eller till Görild Ravheden sms eller telefon 076-113 83 16.

VÄGBESKRIVNING:
Mannarp ligger ca 1 mil nordväst om Halmstad. Från kustvägen sväng mot Harplinge. Fortsätt genom byn tills du kommer strax innan Harplinge fotbollsplan där du svänger till höger (Skylt Mannarp 2). När vägen svänger till vänster fortsätter du 300 m och tar avfarten till höger (Se skylt). Fortsätt denna väg fram tills en gårdsplan uppenbarar sig. Då är du framme på Fungigården.