Växtmarknad med avstånd

I år kan det, liksom förra året, bli växtmarknad hemma hos de medlemmar som vill dela med sig av sina plantor. Ett utmärkt tillfälle att fynda bland utbudet av vanliga och mera udda växter. Kanske kan du hitta något du letat efter. Du som är medlem är välkommen att sälja av ditt överskott.

Anmäl om du vill vara med och sälja dina växter eller annat med anknytning till odling och trädgård, senast 1 maj till Kerstin Carlson, kerstin.ubm.carlson@hotmail.com, eller info@hallandstradgardsforening.se Kostnad för säljare är 100 kronor, som täcker del av marknadsföringen. Betalas till bankgiro 5858-0382 eller swish 123 675 0996. Betalas vid anmälan. Håll utkik på vår hemsida, där ser du vilka som är med på vårens växtmarknad.