Årsmöte

Tisdag 26 februari kl. 18.30 Karl XI servicehus, Källegatan 3, Halmstad

Glöm inte att anmäla dig

En återskapad Herrgård

Onsdagen den 13 mars kl. 18.30 Stadsbiblioteket, Halmstad. Entré 50 kr inklusive fika

Trädgård i kruka

Torsdagen den 11 april kl. 18.30 Stadsbiblioteket, Halmstad. Entré 50 kr inklusive fika

Bli medlem -årsavgiften är 325 kr.

Medlem i Hallands Trädgårdsförening blir du enklast genom att gå in på Riksförbundet Svensk Trädgårds hemsida www.tradgard.org  klicka på "Medlem", sedan "Bli medlem" och fyll i formuläret som finns där.

Hela årsavgiften är 325 kr. 250 kr till Riksförbundet Svensk Trädgård och 75 kr till Hallands Trädgårdsförening. Du kan även vara med i andra likala föreningar, se hemsida RST. www.tradgard.org

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår sekreterare Kristina Stadler på telefon 035-351 45 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Blsippa3

Foto: Sven Johansson