Bladen har huvudrollen             Måndagen den 24 september kl. 18.30
Stadsbiblioteket Halmstad

Tre upplysta trädgårdar               Söndagen den 7 oktober    kl. 17.30- 21.30

Design som inspirerar        Måndagen den 15 oktober   kl. 18.30

"I rosenrött jag drömmer" med Jultillägg   Onsdagen den 28 november kl. 18.30

Ge bort ett medlemskap

Ett medlemskap i vår förening är en uppskattad present som i sin tur kan ge mottagaren mängder av upplevelser – allt från tidningen Hemträdgården, kalla fakta och grön inspiration, till trädgårdsvänner, rådgivning och reseminnen. Här berättar vi om alla medlemsförmåner.
Årsavgiften är 280 kr.

Gulsippa-smal

Så här ger bort du en trädgårdsgåva.

E-posta till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med ordet "Present" som rubrik, så att Svensk Trädgård kan skicka ett presentpaket och inbetalningskort till dig. Var noga med att uppge följande:

"Present" Hallands Trädgårdsförening. Ditt namn, adress och telefonnummer. Mottagarens (ny medlems) namn, adress, telefon. Om det redan gått en bit in på året, får mottagaren även redan utgivna nummer av av tidningen Hemträdgården. Har du frågor är du välkommen att kontakta Kristina Stadler, tel 035-351 45eller e-post.

Svavelsippa-smal