Julrosor - julens vackra budbärare

Föreläsare Carina Larsson

Torsdag 23 november       kl. 18.30,

Ge bort ett medlemskap

Ett medlemskap i vår förening är en uppskattad present som i sin tur kan ge mottagaren mängder av upplevelser – allt från tidningen Hemträdgården, kalla fakta och grön inspiration, till trädgårdsvänner, rådgivning och reseminnen. Här berättar vi om alla medlemsförmåner.
Årsavgiften är 280 kr.

Gulsippa-smal

Så här ger bort du en trädgårdsgåva.

E-posta till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med ordet "Present" som rubrik, så att Svensk Trädgård kan skicka ett presentpaket och inbetalningskort till dig. Var noga med att uppge följande:

"Present" Hallands Trädgårdsförening. Ditt namn, adress och telefonnummer. Mottagarens (ny medlems) namn, adress, telefon. Om det redan gått en bit in på året, får mottagaren även redan utgivna nummer av av tidningen Hemträdgården. Har du frågor är du välkommen att kontakta Kristina Stadler, tel 035-351 45eller e-post.

Svavelsippa-smal